Salgsrepræsentant i Danmark med Sjælland (fulltime)
Er du vores nye Eurofaster?

Har du erfaring inden for flade tage? Har du gåpåmod og sætter kunderne i første række? Har du lyst til at være en del af Eurofast succesen? Så kom og tilslut dig Eurofast teamet.

Job beskrivelse

Sammen med 2 andre Eurofastere er du en del af salgsteamet i Danmark. Du er ansvarlig for at fastholde, vedligeholde og udvide relationerne til kunder i dit område. Du besøger dagligt såvel eksisterende som nye kunder. Du omsætter kundernes ønsker til rådgivning om fastgørelsesprodukterne fra Eurofast. Udover kontakt med dine salgskollegaer samt kunder, har du også regelmæssig kontakt med kundeservice i Eurofast hovedkontoret med hensyn til opfølgning af projekter, ordrer m.m.

Når du begynder hos Eurofast, vil du deltage i et træningsprogram i Holland med henblik på mekanisk fastgørelse af vores produkter til bygningsindustrien.

Dine daglige gøremål er følgende:

  • Rådgivning til kunder angående produkter og materialer
  • Teknisk råd og vejledning
  • Besøge kunder og byggepladser
  • Kontraktstyring med kunder samt udfærdigelse af tilbud og ordrer i ERP system
  • Udføre demonstrationer og træning

Din personlighed

Du har handelsmæssig erfaring indenfor salg af fastgørelsesprodukter til byggeindustrien og eller flade tage. Du er kunde- og resultatorienteret og følger salgsprocessen fra A til Z. Du arbejder i et serviceorienteret og dynamisk miljø med behov for hurtige skift. At kunne arbejde selvstændigt samt i et teamwork er ikke noget problem for dig. Udover dansk behersker du engelsk i tale og skrift. Du har et gyldigt kørekort (B). Du følger dig tilpas hvad enten det er på kontoret, på byggepladsen eller på taget.


Arbejdsvilkår

Eurofast tilbyder dig et inspirerende arbejdsmiljø med venlige og sociale kollegaer. Arbejdet er fuldtids fra mandag til fredag (37 timer). Udover en konkurrencedygtig løn samt bonus tilbyder Eurofast flere fordele, såsom fri bil, bærbar computer, smartphone samt fuldt udstyret arbejdsplads på din hjemmeadresse.

Working at Eurofast


Når du arbejder i Eurofast, arbejder du i en organisation hvor arbejdsglæden og samarbejdet er i centrum med engagerede kollegaer der påvirker og inspirerer dig. Eurofast er en internationalt virksomhed i en konstant udvikling, og vi oplever en markant stigende udvikling i Europa. I øjeblikket er vi over 150 ansatte i Eurofast fordelt over flere lande: Holland, Ungarn, Polen, Belgien, England og Danmark. Dette skaber et mangfoldigt team med forskellige baggrunde og hver med deres eget unikke bidrag til Eurofast teamet.

En af de ting der er typisk for Eurofast, og som kan relateres til vores rødder i Holland, er vores flade organisatiosstruktur. Vi har korte linjer på alle niveauer i hele Eurofast organisationen. Det giver en let tilgang til alle ansatte i Eurofast og giver en personlig og åben arbejdskultur.

”Eurofast følelsen” og hvordan vores kultur er, kan beskrives ved 4 hovedværdier: engageret, hjælpsom, ambitiøs og troværdig.

Bliv vores nye Eurofaster?


Send din ansøgning med dit CV pr. mail til: working@eurofastgroup.com. Hvis du har spørgsmål kan du ringe til: Clauz Zykowski, Salgschef Danmark på + 45 21693050


Loading
Loading